Utbildning

Utbildningspåverkan
Studienämnden arbetar för alla medlemmar och studenter vid Datateknikprogrammet
Studienämnden ska arbeta med att nå ut till masterstudenter och internationella studenter med information som berör deras utbildning. Studienämnden ska arbeta för att ta del av åsikterna om utbildningen på masternivå från masterstudenter och internationella studenter.
Internationell Studentkoordinator, Studienämndsordförande
Påbörjat
En tydlig satsning ska göras för att nå ut till alla internationella studenter om studienämndens roll i utbildningsbevakning och den enskilde studentens rätt att påverka. Detta ska genomföras i ett samarbete mellan studienämnden och den Internationella studentkoordinatorn.
Internationell Studentkoordinator, Studienämndsordförande
Orört
Studienämnden ska utveckla dokumentationen över de beslut som tagits på möten hos skolan för att kunna följa hur de upprätthålls och förenkla nämndens långsiktiga arbete.
Studienämndsordförande
Klart
Studienämnden ska utveckla och utvärdera nya rutiner för att arbeta proaktivt snarare än reaktivt samt göra det lättare att följa upp arbetet för framtida nämndmedlemmar.
Studienämndsordförande
Klart
Studienämnden ska utveckla och undersöka rutiner för att föra statistik på omdömen om kurser samt på ett smidigt sätt överlämna informationen till nya medlemmar i nämnden.
Studienämndsordförande
Påbörjat
Studienämndens verksamhet ska vara synlig och lockande att delta i
Studienämnden ska hitta nya sätt att öka intresset och uppmärksamheten för utbildningspåverkan genom att anpassa hur den kommunicerar sitt arbete för olika grupper bland medlemmarna.
Kommunikatör, Studienämndsordförande
Påbörjat
Studienämnden ska regelbundet gå ut med sammanfattningar till Sektionens medlemmar om aktuella ämnen och frågor som diskuteras i råd på CSC och THS.
Studienämndsordförande
Påbörjat
Sektionen har givande samarbeten inom ramen för utbildningspåverkan
Sektionen ska upprätta rutiner för kontinuerliga möten med de som arbetar med utbildningspåverkan på andra sektioner men med fokus på de andra sektionerna vid vår skola.
Studienämndsordförande
Klart
Studiemiljö
Sektionen verkar för att alla studenter har en god studiemiljö
Studerandeskyddsombudet ska starta upp ett samarbete med motsvarande funktionär vid Sektionen för Medieteknik med syftet att skapa gemensamma rutiner mellan posterna.
Studerandeskyddsombud
Klart
Studerandeskyddsombudet ska arbeta aktivt för att öka medlemmarnas förståelse för rollen och vad rollen fyller för funktion för studenterna.
Kommunikatör, Studerandeskyddsombud
Påbörjat